perjantai 21. helmikuuta 2020

Kansanedustajien kuvia

Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto haastoi kuvataidekoulut mukaan tempaukseen, jossa jokaisesta kansanedustajasta tehdään kuva, Kansanedustajat kuvataidekoululaisten silmin -teemalla. Ilmoittauduimme mukaan ja saimme seitsemän kansanedustajaa kuvattavaksi meidän taidekoululle. Saimme myös esittää toiveita kansanedustajista, joten saimme kuvattavaksi mm. Paula Risikon ja Janne Sankelon.


Kuvia tehtiin ryhmissä useampi kerta. Välillä varmaan oppilaista tuntui, ettei kuvien tekeminen ikinä lopu. Kuvataiteen puolella kuvat maalattiin akryylivärein kun taas käsityön puolella teimme kangaskollaaseja. Taidekoulumme pääsi myös liiton sivuille tekemisen aikana.
Jutun voit katsoa täältä
 
 
Oppilaat suoriutuivat tehtävästä mahtavasti ja saimme upeita kuvia kansanedustajistamme. Kaikki nämä työt kuvattiin ja lähetettiin nettinäyttelyyn.
 

Tämän lisäksi valitsimme opettajavoimin jokaisesta edustajasta yhden kuvan, joka lähti eduskunnassa pidettävään näyttelyyn.


Ja tänään oli se päivä, kun nuo eduskuntaan lähtevät työt paketoitiin ja postitettiin eteenpäin.


Kaikki oppilaiden työt tulee esille meidän taidekoulun kevätnäyttelyyn ja toivomme, että saisimme eduskunnasta vierailijoita paikanpäälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.